Lekdetectiebedrijf in Alphen aan den Rijn

Lekkage kan veel schade aan uw pand aanrichten en gepaard gaan met torenhoge kosten als u niet snel genoeg actie onderneemt. Wacht daarom niet te lang als u vermoedt dat er ergens sprake is van een lek: bij schimmel, vochtplekken of een muffe lucht in uw pand is het verstandig hulp in te schakelen. Kunt u zelf niet vinden waar het probleem zich precies bevindt? Schakel dan in de regio Alphen aan den Rijn de diensten in van Moorman Totaal Techniek Lekdetectie. Als professioneel lekdetectiebedrijf zijn we u graag van dienst, wij vinden gegarandeerd de oorsprong van elk lek.

Waarom kiezen voor een lekdetectiebedrijf?

Natuurlijk kunt u bij lekkage ook proberen zelf het probleem te verhelpen, of kunt u de hulp inschakelen van uw lokale loodgieter. U heeft dan echter geen beschikking over de speciale, geavanceerde detectiemethoden die lekdetectiebedrijven gebruiken. Dankzij deze methoden kunnen wij schadevrij te werk gaan, er hoeft niet gesloopt te worden! Dit bespaart u overlast en hoge herstelkosten. Een ander groot voordeel van lekdetectie is dat het in vrijwel alle gevallen volledig wordt vergoed vanuit uw opstalverzekering. Onze specialisten informeren u hier graag verder over!

Woont u in Alphen aan den Rijn en is er sprake van lekkage in uw woning, winkel of bedrijfspand? Aarzel niet en neem contact met ons op. We helpen u graag!