Lekdetectiebedrijf in Alphen aan den Rijn

Lekkage kan veel schade aan uw pand aanrichten en gepaard gaan met torenhoge kosten als u niet snel genoeg actie onderneemt. Wacht daarom niet te lang als u vermoedt dat er ergens sprake is van een lek: bij schimmel, vochtplekken of een muffe lucht in uw pand is het verstandig hulp in te schakelen. Kunt u zelf niet vinden waar het probleem zich precies bevindt? Schakel dan in de regio Alphen aan den Rijn de diensten in van Moorman Totaal Techniek. Als professioneel lekdetectiebedrijf zijn we u graag van dienst, wij vinden gegarandeerd de oorsprong van elk lek.

Waarom kiezen voor een lekdetectiebedrijf?

Natuurlijk kunt u bij lekkage ook proberen zelf het probleem te verhelpen, of kunt u de hulp inschakelen van uw lokale loodgieter. U heeft dan echter geen beschikking over de speciale, geavanceerde detectiemethoden die lekdetectiebedrijven gebruiken. Dankzij deze methoden kunnen wij schadevrij te werk gaan, er hoeft niet gesloopt te worden! Dit bespaart u overlast en hoge herstelkosten. Een ander groot voordeel van lekdetectie is dat het in vrijwel alle gevallen volledig wordt vergoed vanuit uw opstalverzekering. Onze specialisten informeren u hier graag verder over!

Woont u in Alphen aan den Rijn en is er sprake van lekkage in uw woning, winkel of bedrijfspand? Aarzel niet en neem contact met ons op. We helpen u graag!