Lekkage in Alphen aan den Rijn?

Het ruikt wel bijzonder muf in de keuken de laatste tijd. U merkt dat er veel meer condens is in huis dan normaal. Er is sprake van schimmelvorming in uw woning. Of u ziet een natte plek op uw muur. Het zijn slechts enkele tekenen die wijzen op lekkage. Vermoedt u dat er ergens in uw woning een waterlek zit, maar u weet niet precies waar? In Alphen aan den Rijn en omgeving schakelt u dan Moorman Totaal Techniek Lekdetectie in. Wij sporen de lekkage snel op en zorgen voor een vlugge oplossing.

Onze manier van werken

In tegenstelling tot bij veel loodgieters, behoren sloop- en hakwerk niet tot onze werkzaamheden. Wij vinden een lek namelijk op een andere manier. Doordat we gebruik maken van geavanceerde apparatuur, zoals infrarood thermografie, kunnen wij de lekkage zonder bijkomende schade opsporen! Bij spoed staan we bovendien 24/7 voor u klaar. Zo kunt u altijd rekenen op een snelle oplossing.

Heeft u te kampen met lekkage en wilt u gebruikmaken van onze service? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 085 - 106 12 59, of het contactformulier invullen. We komen vervolgens zo snel mogelijk bij u in Alphen aan den Rijn langs. Dan kunt u weer genieten van een lekvrije woning.